Publicitate

Pentru ca tot circula prin târg în ultima vreme varianta aia cu cearta dintre Peni Hill de Bahlui si fostul sau vice întru smenuri imobiliare, omul de legatura cu baietii de la cumatrie, Habarnagiu pe numele lui, acuma pensionat pe caz de boala lui Paraponache, ei bine, haideti sa va spunem noi niscai fapte, nu vorbe, despre cum ar sta în realitate treaba asta. 
De altfel, ca sa fim sinceri, exista de mult o banuiala ca sceneta asta cu cearta lor nu e decât o punere în scena, pentru naivi. Exista si banuiala ca cearta este pe bune dar, în fine, haideti sa vedem un alt aspect.

Ne povestesc niscaiva martori oculari ca Peni Hill si Habarnagiu se întâlnesc în continuare de regula lunea si joia, la o miuta, cu toata gasca dinainte. Iar acolo zic unii ca cei doi enerveaza pe toata lumea caci se opresc cam des sa susoteasca. Na, si voi acuma: o fi, dragilor, o metoda buna ca sa pui la cale una sau alta (treburi edilitare, absolut în beneficiul iesenilor, nu avem nicio îndoiala) asa încât sa nu fie interceptati de anumiti baieti.

Pai, bai nene, voi ce-ati vrea: sa ajunga ditamai ideile edilitare marete ale echipei, alea de propasire a Iasului pe cele mai înalte culmi urbanistice, direct în brate la adversari?

PS: Apropo de susotelile celor doi futbolisti dribleori, spune cineva care, jonglând cu mingea, s-a aflat mai aproape ca i-ar fi auzit recent pe cei doi la o miuta discutând de afacerea unui var de-al Habarnagiului, unul Mazarescu parca, daca a auzit omul bine, pentru care combinagiul cerea lui Peni avizare mai rapida pentru niscai spalatorii auto prin târg. No, spuneti si voi acuma: nu-i mai bine pentru toti sa umblam prin târg cu masinile mai curate, mai uscate?

Înca o snoava lansata în piata cu schepsis

Apropo de scenetele care mai tropaiesc printre unii din preajma lui Peni Hill, cica tot prin târg circula de ceva vreme si snoava populara ca Peni ar fi cel care i-a oferit pe tava la procurori pe toti din famiglia lui Ghihocel cel tuciurel. Totul, evident, ca sa fie pace si dreptate în lume, traiasca Justitia, Slava Ukraini, stiti voi poezia.

Ei bine, cum ai putea crede o astfel de snoava, stimati telespectatori, câta vreme vedem ca toporasul Ghihocelului din contilul local face în continuare mendrele si ale lui Peni, dar si ale buhailor santajisti, venind inclusiv la vechiul serviciu de la santajisti, auzim, iar relatiile celor doi merg nederanjate, la fel ca si înainte de dosarul în care au ajuns ambii?

În fine, nu plecati prea departe, caci cât de curând vom reveni cu detalii pe tema asta! Tema asta a intrarii Suediei si Finlandei în NATO, ne referim…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Miuţele lui Peni Hill şi Habarnagiu continuă. Ghici unde e mingea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate