Publicitate

Fosta sotie a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a fost gasita moarta în dimineata zilei de luni, 5 februarie, în apartamentul ei din Cluj-Napoca. Femeia avea doar 47 de ani.
Echipajul de ambulanta a confirmat decesul la fata locului. „La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata despre faptul ca într-un imobil din municipiu a fost gasita decedata o femeie, de 47 de ani. Ajunsi la domiciliul femeii, politistii, împreuna cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetarile pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care a avut loc decesul”, a transmis IPJ Cluj.

Printre cauzele decesului se ia în calcul si o posibila infectie cu virusul care produce malaria, tinând cont ca femeia se întorsese de câteva zile dintr-o vacanta exotica, în Tanzania si Zanzibar. Conform unor surse, citate de Foaiatransilvana.ro, angajatii de la Medicina Legala, dar si politistii prezenti au purtat masti de protectie tocmai pentru a evita infectia cu un astfel de virus. Malaria este o boala infectioasa transmisa de tântarul Anopheles, care se manifesta prin friguri puternice si intermitente. 

Citește toată știrea

Moartea misterioasă a Cameliei Tișe. Ipoteza șocantă luată în calcul
Publicitate