Publicitate

În inima orasului Iasi, se afla cladirea Moldova Center, un edificiu dedicat spatiilor de birouri de clasa A, care si-a câstigat reputatia de hub al excelentelor corporative. Cu o certificare BREEAM Very Good, Moldova Center nu este doar un spatiu de lucru, ci un ecosistem care inspira eficienta si inovatie.
De la începuturile sale în 2016, când au fost semnate primele contracte de închiriere, Moldova Center a devenit sinonim cu calitatea si profesionalismul. O serie de companii de top, precum HCL Technologies, Arcadis, Concentrix Webhelp, Signant Health, 3Pillar Global, GlobalLogic, sau Mambu Tech, au facut alegerea strategica de a-si desfasura operatiunile în aceasta cladire. Mai mult, au optat de fiecare data pentru prelungirea duratelor contractuale în Moldova Center sau chiar extinderi ale suprafetelor închiriate.

Unul dintre atuurile incontestabile ale Moldova Center este certificarea sa BREEAM Very Good, care demonstreaza angajamentul ferm fata de sustenabilitate si eficienta energetica. Cladirea nu ofera doar spatii de lucru, ci si un mediu propice inovarii, cu facilitati si servicii care depasesc asteptarile.

Parteneriatele de lunga durata cu HCL Technologies, Concentrix Webhelp, 3Pillar Global si ceilalti chiriasi remarcabili confirma faptul ca Moldova Center nu este doar un spatiu de birouri, ci o comunitate de afaceri în plina expansiune. Chiriasii au ales sa ramâna si sa-si extinda operatiunile aici, datorita infrastructurii moderne, serviciilor personalizate si avantajelor strategice pe care le ofera Moldova Center.

Cladirea ofera un mix echilibrat între spatii de lucru deschise si încaperi private, încurajând colaborarea si stimulând creativitatea. Cu facilitati precum zona de retail la parter, supermarket, banca, locuri speciale pentru trotinete electrice, zone de vestiare si dusuri, precum si acces facil la mijloacele de transport în comun, Moldova Center se distinge ca un hub ideal pentru progres.

Timpul a demonstrat ca Moldova Center este un partener de încredere pentru companiile de top care îsi doresc un mediu de lucru modern, la standarde premium. Cu fiecare an care trece, cladirea de birouri devine tot mai mult o prezenta centrala în peisajul corporativ al Iasului, contribuind la dezvoltarea continua a orasului si a afacerilor sale.

Pentru mai multe informatii privind cladirea si variantele de închiriere, puteti vizita pagina: https://moldovacenter.ro/ro/inchirieri-spatii/.

 

 

Citește toată știrea

Moldova Center – Un nucleu de excelență pentru companii de top
Publicitate