Publicitate

A fost panica la bordul unui avion care ar fi trebuit sa aterizeze la Iasi. Cursa Londra-Iasi, cu aproape 200 de pasageri la bord, printre care si 10 copii, a survolat aeroportul timp de 40 de minute, pâna când pilotul a decis sa renunte la manevra. Din cauza vântului puternic, aeronava a fost redirectionata catre Bacau, unde a aterizat în siguranta.
Un avion care zbura ieri pe ruta Londra – Iasi a aterizat de urgenta pe aeroportul George Enescu din Bacau, din cauza conditiilor meteo.

Dupa 40 de minute de survol deasupra Iasiului, pilotul a hotarât sa întoarca aeronava din drum. În tot aceast timp, la bord, calatorii au intrat în panica.

„Din cauza vântului puternic, o aeronava ce venea din directia Luton nu a putut ateriza pe  pista de la Iasi, la ora programata – 13.25. Timp de 40 de minute, avionul s-a rotit deasupra orasului, în incercarea de a ateriza în conditii de sigurata. Nu a reusit, asa ca singura solutie a pilotului a fost redirectionarea aeronavei pe aeroportul din Bacau”, Elena Troia, purtator de cuvânt Aeroportul International Iasi. (antena3.ro)

Citește toată știrea

Momente de panică! Un avion nu a putut ateriza la Iaşi, din cauza vântului puternic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate