Publicitate

Renumitul parapsiholog Carmen Harra, cunoscuta în special pentru prezicerile ei, a avut în 2009 o discutie cu regretata actrita Rona Hartner, decedata recent la vârsta de 50 de ani, scrie ziare.com.
Cele doua femei s-au întâlnit la emisiunea lui Catalin Maruta, iar Carmen Harra a facut câteva precizari privind viitorul Ronei Hartner, lovindu-se însa de refuzul ferm al acesteia din urma.

„Eu o vad pentru prima data si o gasesc o persoana foarte frumoasa, foarte talentata si plina de energie, asa cum spuneti voi. Mie îmi place sa interpretez numerele sub forma de vibratie si îti dau asa o definitie a persoanei, este codul divin, avem un cod genetic si un cod al divinitatii personale. Daca te uiti la numerele astea si le aduni toate la un singur numar primesti cifra 5. Îti fac o comparatie, pentru ca spui ca esti în lumea filmului, cu Angelina Jolie, care este si ea cifra 5. Unul dintre evenimentele majore care au marcat viata ei au fost divorturile, deci cine are cifra 5, mai mult ca sigur se confrunta cu acest divort. Deci, numerele 5 au nu doar o singura relatie karmica într-o viata, ci mai multe, deci la ea exista o necasatorie.

”Nu vorbim despre viitor, te rog din suflet! Vreau sa am o surpriza. Dupa parerea mea, Dumnezeu creeaza ceea ce este nou, nu ceea ce este previzibil sau este deja scris. Noi daca suntem prudenti putem sa traim în providenta, daca suntem imprudenti o facem lata. Pentru mine, astazi pot sa fiu milionara, mâine pot sa fiu saraca si daca traiesc astazi viata mea are sens, daca nu mai traiesc mâine nu conteaza”, a fost raspunsul Ronei Hartner. 

Citește toată știrea

Motivul pentru care Rona Hartner a refuzat să i se prezică viitorul. Ce înseamnă cifra 5
Publicitate