Publicitate

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni, la sediul partidului, ca nu ne permitem ca anul viitor sa mai crestem taxe si impozite, pentru ca nu putem sa venim cu înca o povara pe mediul pentru afaceri. ”Trebuie sa se faca digitalizarea, asigurarea resurselor financiare, o problema de siguranta nationala” a mai spus presedintele liberal.
Presedintele PNL a fost întrebat daca exista riscul introducerii de noi taxe si impozite anul viitor, pe fondul lipsei de bani pentru pensii. ”Nu ne permitem ca anul viitor sa mai crestem taxe si impozite. Este deja o decizie în implementare, o mare parte a masurilor vor intra în vigoare de la 1 ianuarie. Ca atare, nu putem sa venim cu înca o povara pe mediul pentru afaceri”, a spus liderul PNL, la sediul partidului, unde are loc sedinta conducerii partidului.

Ciuca a spus ca a participat la întâlnirea cu cu mediul asociativ, cu asociatia Municipiilor din România. ”Cu toti suntem constienti de faptul ca putem face orice, mai putin sa pierdem sansa de a continua sa finantam proiectele din bani europeni. Ca atare, aceste masuri au fost luate tocmai pentru a evita decizie la nivelul UE pentru a diminua, doamne fereste, întrerupe finantarea din fonduri europene”, a declarat Ciuca.

Liderul PNL a mai afirmat ca ”tot timpul se discuta despre digitalizare, daca asta este principala problema, sa trecem s-o facem”. Am facut toate demersurile, inclusiv am dus o decizie in acest sens în Consiliul Suprem de Apararea a Tarii. Trebuie sa se faca digitalizarea, pentru ca asigurarea resurselor financiare reprezinta o problema de siguranta nationala.

 

Citește toată știrea

Nicolae Ciucă: Nu ne permitem ca anul viitor să mai creştem taxe şi impozite
Publicitate