Publicitate

Dupa ce a câstigat primul sau meci de la Mastersul de la Torino în fata lui Holger Rune, scor 7-6 s3t, 6-7 s1t, 6-3, Novak Djokovici s-a asigurat ca va termina anul pe primul loc mondial pentru a opta oara în cariera. Si va petrece a 400-a saptamâna ca lider ATP.
Trei titluri de Grand Slam în acest an, ajungând la 24. Un al optulea sezon ca numar 1 mondial. 400 de saptamâni în fruntea clasamentului. A fost cel mai bun sezon al carierei?

„Unul dintre cele mai bune, în orice caz, dar nu neaparat cel mai bun. Sa câstigi trei turnee de Grand Slam, sa ajungi în finala celui de-al patrulea si sa te gândesti ca nu a fost cel mai bun sezon al meu este putin comic, nu-i asa? (zâmbeste) Dar este incontestabil unul dintre cele mai bune. 2011 si 2015 au fost, de asemenea, sezoane foarte bune. Dar atunci am jucat mai multe turnee. Am câstigat mai multe meciuri si am simtit cu adevarat ca dominam circuitul. Anul acesta este diferit. Am jucat 10 sau 11 turnee. Am jucat foarte bine, mai bine decât majoritatea celorlalti jucatori. Am ales turneele potrivite la momentul potrivit. În Grand Slam, a fost clar unul dintre cele mai bune sezoane ale mele. Nu am mai pierdut niciun meci de la finala de la Wimbledon. Ma simt bine pe teren, dar este dificil sa compari sezoane”, a spus Novak Djokovici.

 

 

 

Citește toată știrea

Novak Djokovici va încheia anul pe primul loc mondial pentru a opta oară
Publicitate