Publicitate

O caseta video cu „Back to the Future”, care i-a apartinut lui Tom Wilson, actorul care îl interpreta pe Biff Tannen în trilogie, a fost vânduta contra sumei de 75.000 de dolari la licitatie, un record, potrivit CNN.
Caseta, însotita de un mesaj al actorului, a fost vânduta pe 9 iunie unui colectionat newyorkez. „Aceasta este o caseta video cu Back to the Future pe care mi-a trimis-o studioul atunci. Considerând ca suportul VHS va dainui, am pastrat-o pentru mai târziu si acum nu mai gasesc magnetoscop!”, a glumit el.

Actorul detine de altfel o întreaga colectie VHS cu cele trei filme cult ale lui Robert Zemeckis, pe care le-a încredintat casei americane de licitatii Heritage Auctions, asa cum declara el: „Era la începutul unei epoci în care puteaI vedea un film de câte ori doreai”, a spus el.

Casetele VHS, ca multe obiecte din anii 1980, redevin populare. Colectionarii s-au luptat pentru celelalte loturi din aceasta vânzare, casete cu „Jaws”, „Goonies”, „Ghostbusters” si „Alien”.

„Nu aveam idee ce avea sa se întâmple – nimeni nu a facut acest lucru ssa organizeze o vânzare VHSt înainte si este uimitor sa vedem un astfel de succes”, a declarat Joe Maddalena, vicepresedinte executiv al Heritage Auctions, pentru CNN.

Citește toată știrea

O casetă VHS cu Back from the Future, vândută cu 75.000 de dolari la licitaţie, un record

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate