Publicitate

O femeie în vârsta de 37 de ani din orasul Sebis, judetul Arad, a fost arestata preventiv, dupa ce a incendiat cinci case, provocând pagube de aproximativ 200.000 de lei.
”În perioada 22 iulie – 6 noiembrie a.c., pe str. Crisului, din orasul Sebis, au izbucnit 5 incendii, la mai multe imobile. În urma acestor incidente, nu au fost ranite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totala de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere si distrugere din culpa, conturându-se suspiciunea rezonabila ca incendiile ar fi fost provocate de o persoana”, a transmis, duminica, IPJ Arad.

În urma investigatiilor, politistii au identificat o femeie de 37 de ani care a incendiat casele din vecinatatea locuintei ei. ”În urma investigatiilor efectuate de politistii orasului Sebis, s-a stabilit ca o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliaza în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost retinuta pentru 24 de ore”, a precizat sursa citata.

Ulterior, judecatorul de drepturi si libertati a dispus arestarea preventiva a femeii, pentru 30 de zile, pentru distrugere în forma continuata, distrugere si distrugere din culpa.

Citește toată știrea

O femeie a fost arestată preventiv după ce a incendiat cinci case
Publicitate