Publicitate

O italianca de 23 de ani, aflata în arest la domicliu dupa ce a fost prinsa cu un kilogram de hasis, a cerut instantei sa fie mutata în închisoare pentru ca nu mai suporta sa împarta locuinta cu mama ei. „Nu ne întelegem, nu ma descurc deloc cu ea”, a spus tânara.
Tânara de 23 de ani, din Pozzuoli, care a fost prinsa pe insula Ischia cu drogurile, a fost plasata în arest la domiciliu pâna la proces. Însa, în cursul saptamânii trecute, ea s-a dus la sectia de politie si a cerut sa fie mutata în închisoare, pentru ca nu se întelege deloc cu mama ei. Politistii au dus-o într-o camera securizata din sectie, unde va ramâne pâna când un judecator o va audia si va lua o decizie în privinta ei, potrivit digi24.ro.

Problemele tinerei italience au început atunci când le-a atras atentia politistilor din Casamicciola, Ischia. Fiind întrebata în ce scop se afla acolo, ea a spus ca venise sa-si petreaca timpul liber, dar raspunsul a ridicat suspiciuni. Perchezitionând-o, politistii i-au gasit drogurile în geanta. Pentru ca nu avea antecedente penale, tânara a fost plasata în arest la dimiciliu pâna la arest. Însa situatia s-a complicat atunci când autoritatile au stabilit ca si fratele ei, în vârsta de 20 de ani, era deja în arest la domiciliu la aceeasi adresa.

Ofiterii au perchezitionat si locuinta, unde au gasit un pistol semiautomat Beretta, care se presupune ca ar fi al fratelui. Prin urmare, acesta a fost mutat la închisoare, iar autoritatile au extins cercetarile în cazul lui. Arma a fost ridicata si urmeaza sa fie supusa unor teste balistice pentru a se stabilit daca a fost utilizate în timpul unor incidente petrecute recent în zona Napoli. Italianca era de câteva zile în arest la domiciliu când n-a mai rezistat si s-a dus la sectia de politie, constienta fiind de faptul ca putea fi acuzata ca a evadat. Cu toate acestea, si-a asumat riscul si le-a spus politistilor ca orice varianta era mai buna decât sa mai ramâna în aceeasi casa cu mama ei.

Cazul tinerei nu este singular în Italia. Anul trecut, un barbat de 41 de ani din Cafasse, provincia Torino, care era arestat la domiciliu pentru mai multe furturi, a cerut instantei de judecata sa fie transferat la închisoare când a aflat ca partenera lui de viata avea amant.

 

Citește toată știrea

O femeie arestată la domiciliu a cerut să fie transferată la închisoare pentru că n-o mai suporta pe mama ei
Publicitate