Publicitate

O femeie în vârsta de 86 de ani a fost gasita decedata de pompieri dupa ce au stins incendiul care a cuprins casa acesteia din Târgu Mures, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Mures.
„În urma unui apel primit prin D.I.A.U. 112, pompierii Detasamentului Târgu Mures au intervenit în jurul orei 4,00, cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoscara mecanica de interventie si salvare de la înaltimi, o autospeciala de prima interventie si comanda, precum si o ambulanta SMURD B2, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit din Municipiul Târgu Mures, strada Podeni. Ajunse la fata locului echipajele au constatat faptul ca incendiul se manifesta pe o suprafata de 100 mp la acoperisul casei si în interiorul acesteia, cu flacara deschisa si degajari de fum, prezentând pericolul de propagare la imobilul învecinat. S-a actionat prompt pentru limitarea propagarii, localizarea si lichidarea incendiului. Din nefericire, la intrarea în imobil a fost identificata o victima de cod negru, sex feminin, în vârsta de aproximativ 86 de ani, care prezenta arsuri”, precizeaza sursa citata.

Cauza probabila a producerii incendiului a fost stabilita ca fiind amplasarea necorespunzatoare a materialelor combustibile fata de aparatele de gatit (aragaz). Tot duminica, în jurul orei 8, un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Punctului de Lucru Sovata a intervenit în urma izbucnirii unui incendiu la o casa de locuit din orasul Sovata, strada Lunga, mentioneaza ISU Mures.

Incendiul s-a manifestat mocnit la nivelul unor grinzi din jurul hornului locuintei, cu degajari mari de fum, fara propagare la alte elemente din constructia imobilului. Nu s-au înregistrat victime surprinse de incendiu. Cauza probabila a producerii incendiului este în curs de stabilire, precizeaza sursa citata. 

SURSA: Agerpres

Citește toată știrea

O femeie de 86 de ani a murit arsă de vie după ce casa în care locuia a luat foc
Publicitate