Publicitate

Corinne Laframboise, care se pregatea pentru cel mai important meci al carierei, a crezut ca medicul ei glumeste în momentul în care acesta i-a trimis un mesaj pentru a o anunta ca este însarcinata în trei luni, scrie BBC. Sportiva din Canada urma sa se lupte cu Rainn Guerrero pentru un contract cu UFC (cea mai mare organizatie de arte martiale mixte din lume).
Dupa ce a primit mesajul medicului, Laframboise si-a continuat normal ziua (lucreaza ca igienist dentar în Montreal). Dupa ce si-a terminat tura, i-a raspuns medicului si l-a întrebat daca are vreun mesaj pentru ea înaintea meciului care urma sa aiba loc peste doar sase zile.

Atunci a primit un telefon, în care i s-a spus ca nu va putea lupta. „Corinne, nu este o gluma. Esti însarcinata si, la câta cantitate de hormoni ai, probabil ca ai depasit trei luni. Sau ai gemeni”, a spus medicul.

În vârsta de 34 de ani, Laframboise a recunoscut ca a ramas fara cuvinte în momentul în care a aflat vestea. Ea se pregatise saptamâni întregi înainte de lupta, dar, în mod miraculos, nu facuse niciun antrenament în ring. Iar acum crede ca „o forta mai mare” i-a protejat copilul.

„Eram în masina si îl asteptam pe logodnicul meu si a fost ca si cum întreaga lume s-a oprit – nu ne asteptam. Eram la modul: ‘Ce naiba? Gemeni!”?

A doua zi am facut scanarea pentru a vedea daca era un copil sau o greseala a medicului, si era un singur copil. Am auzit bataile inimii, am vazut cele doua brate, cele doua picioare. Acum stim ca este o fata. Si este sanatoasa, fara probleme.

Vezi mai multe detalii pe hotnews.ro

Citește toată știrea

O luptătoare a aflat că este însărcinată chiar înainte de cel mai important meci din viaţa sa
Publicitate