Publicitate

Vacantele în Turcia, Grecia si în destinatiile noi din portofoliul Paralela45, Algarve, Gran Canaria si Tunisia au fost cele mai cumparate în perioada târgului de turism online, offline si campaniei Black Friday încheiata luni seara. Cele mai scumpe au fost doua pachete pentru Maldive si Laponia si un circuit în Coreea de Sud si Japonia. Volumul vânzarilor de vacante pentru ultimele saptamâni din an si vara viitoare din cele sase zile de campanie online si offline s-a ridicat la doua milioane de euro. 
Oferta pentru vara 2024 în Turcia, care cuprinde zboruri spre Antalya din 11 orase, spre Alanya din Bucuresti si Cluj-Napoca, spre Bodrum de la Bucuresti, peste 5.000 de oferte si zece hoteluri în exclusivitate, cu preturi speciale pentru turistii Paralela45, a avut cea mai mare reducere, de aproape 45-, si cea mai mare cautare. Turistii au platit 10- din pretul pachetului la rezervare, achita înca 15- la finalul perioadei de Early Booking (martie-aprilie 2024) si cea mai mare parte din suma, 75-, cu 30 de zile înaintea plecarii. 

În volum mare s-au cumparat si vacante în insule grecesti Creta (Heraklion si Chania), Kos, Rhodos, Zakynthos si Santorini cu zbor charter din 11 orase sase, dar si cazari în Nordul Greciei, cu transport individual, cu preturi reduse cu pâna la 35- în zilele de campanie. Cel mai ieftin pachet în Grecia a costat 325 de euro/persoana/7 zile/insula Rhodos, la început de sezon.

Trei destinatii noi în oferta de vara, Tunisia, cu zboruri directe din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Suceava, Craiova, Baia Mare, Algarve (Faro) si Gran Canaria, cu zbor de la Bucuresti, au costat cel mai putin 475 de euro/persoana, 735 de euro/persoana, respectiv, 746 de euro/persoana, în perioada târgului de turism si au atras sute de rezervari.

Zece turisti au platit mai mult decât ceilalti pentru vacantele lor în Maldive, Laponia si un circuit în Coreea de Sud si Japonia. Suma totala a celor trei pachete e de aproape 35 de mii de euro: Maldive, 4 adulti/8 nopti – 14.175 de euro, Laponia: 2 adulti si doi copii/4 nopti – 10.788 de euro, Coreea Sud si Japonia: 2 adulti – 9.710 euro.

Cele mai ieftine vacante vândute la târgul de turism au fost cele de Sfântul Andrei si 1 Decembrie cu autocarul ori cu avionul, “Capitale imperiale – piete de Craciun”: 330 de euro/ persoana/ transport autocar, „Praga 2023 – Vacanta de 1 Decembrie”: 530 de euro/pachetul cu avionul. 

“Un interes la fel de mare s-a remarcat si pentru vacantele de final de an în Antalya, Egipt sau Laponia, dar si pentru exoticele Indonezia, Kenya, Sri Lanka, pentru care organizam curse charter de Craciun, de Revelion, pachete pentru care au platit de la câteva sute de euro la 2.000 de euro/persoana. Putine locuri mai sunt în prezent pentru toate cursele speciale pe care le avem la finalul anului”, declara Ioana Burcea, director de marketing Paralela45.

Revelionul în Laponia, în premiera în acest an, este o vacanta cu o durata mai mare decât cele de Craciun sau înainte de sarbatoare, de patru nopti. Timp de o saptamâna, turistii se întâlnesc cu Mos Craciun si sotia lui, dar pot sa practice si sporturi extreme de la ski nocturn la heli ski si patinaj în spatii olimpice, Laponia fiind în acest moment singurul loc unde zapada este garantata iarna.

Paralela45 încheie anul cu un volum al vânzarilor de 62 de milioane de euro, în crestere cu o treime fata de anul anterior. 

Citește toată știrea

Paralela45: Destinațiile preferate de români pentru vara 2024 sunt Grecia, Turcia, Portugalia, Spania, Tunisia
Publicitate