Publicitate

Holger Rune, locul 7 ATP, a anuntat miercuri ca Patrick Mouratoglou redevine antrenorul sau.
„Sunt entuziasmat sa lucrez din nou cu Patrick”, a precizat el într-un comunicat. “Am avut unele dintre cele mai mari triumfuri ale mele alaturi de el si abia astept sa reîncep lupta pentru titluri majore. Am avut o discutie buna despre cum ar trebui sa arate colaborarea noastra si am cazut de acord asupra a ceva care sa creeze conditiile potrivite pentru performantele mele.”

Si Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a anuntat reluarea colaborarii cu Rune. “Sunt încântat sa încep o noua colaborare cu Holger Rune. Ne cunoastem de când avea 13 ani si am crezut întotdeauna în potentialul sau. El are obiective marete si la fel si eu pentru el. Este începutul unei noi aventuri. Ne vedem în Acapulco, Indian Wells si Miami”, a notat antrenorul pe Facebook.

Cei doi, despartiti de la US Open 2023, când Rune a constatat ca antrenorul francez nu-i mai dedica suficient timp, vor fi ajutati si de danezul Kenneth Carlsen, locul 41 mondial în 1993, care s-a alaturat stafului tânarului sau conational dupa ce Severin Lüthi si apoi Boris Becker au parasit la începutul acestui an corabia pe care tocmai se urcasera.

Citește toată știrea

Patrick Mouratoglou redevine antrenorul lui Holger Rune
Publicitate