Publicitate

Patru barbati din judetul Timis, cu vârste cuprinse între 24 si 56 de ani, au fost retinuti pentru delapidare si tainuire, dupa ce au furat 30 de tone de îngrasamâmt agricol de la o ferma unde erau angajati. Prejudiciul este de 150.000 de lei.
Politistii din Jebel, judetul Timis, au fost sesizati ca 1 august au fost furate, dintr-o ferma din Voiteg, 30 de tone de îngrasamânt.

„În urma investigatiilor efectuate de catre politistii, au fost identificati patru barbati, cu vârste cuprinse între 24 si 56 de ani, din localitatile Voiteg, Opatita, Birda si Cerna, din judetul Timis, banuiti de comiterea faptei. În urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca în perioada 24-26.07.2022, barbatii, angajati ai societatii comerciale, ar fi sustras si vândut aproximativ 30 de tone de îngrasamânt, cauzând un prejudiciu de 150.000 de lei”, se arata într-un comunicat de presa, de vineri, al IPJ Timis.

Barbatii au fost retinuti pentru 24 de ore pentru delapidare si tainuire si au fost dusi în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis. Politistii continua cercetarile în acest caz.

 

 

Citește toată știrea

Patru bărbaţi, reţinuţi după ce au furat 30 de tone de îngrăşământ de la o fermă la care erau angajaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate