Publicitate

Patru elevi de la Liceului Teoretic de Informatica „Grigore Moisil” Iasi au fost premiati la Olimpiada Nationala de Inovare si Creativitate Digitala – InfoEducatie. Codrin Crîsmariu, Paul Tanasa, Alin Motricala si Denis Crîsmariu au obtinut la etapa nationala premii valoroase.

 
Premiul al II-lea la sectiunea Programare roboti a fost obtinut Codrin Crîsmariu, din clasa a X-a F, profesor coordonator Mirela Tibu, premiul I la sectiunea Roboti – Open de catre Denis Crîsmariu, clasa a XI-a D, profesor coordonator Mirela Tibu, premiul al II-lea la sectiunea Software utilitar de catre Paul Tanasa, clasa a XII-a E, actualmente absolvent, profesori coordonatori  Liliana Ursache, Liliana Vîrga si Maftei Ionel si premiul al II-lea la sectiunea Aplicatii web si premiul I la sectiunea Open, Alin Motricala, clasa a X-a B,  profesori coordonatori Mariana Gradinariu si Mirela Tibu.

„Sa particip la InfoEducatie a fost o experienta unica pentru mine. Atât concursul în sine, cât si activitatile de timp liber organizate complementar olimpiadei mi-au creat amintiri placute. Am avut oportunitatea sa-mi validez ideea proiectului la care lucrez prin feedback-ul juriului si al celorlalti participanti, am cunoscut multi elevi pasionati cu care am împartasit idei si de la care am avut ce învata.Indiferent de experienta pe care o au în programare, le recomand elevilor sa participe macar o data pe parcursul liceului la aceasta olimpiada.”, a afirmat Paul Tanasa, absolvent al Liceului Teoretic de Informatica „Grigore Moisil” Iasi.

Profesorii Liceului de Informatica spun ca munca din spatele rezultatelor apartine doar elevilor. „Ma fascineaza mereu curajul cu care tinerii se implica în proiecte dificile, au intuitia de gasi solutiile si satisfactia reusitei lucrului facut cu mâinile lor. Este un privilegiu si o bucurie sa fiu în mijlocul lor, sa-i încurajez, sa-i sustin si sa descopar împreuna cu ei cum se construiesc visele si cum se transforma în realitate. Vom darui mai departe comunitatii forta ideilor inovative din domeniul IT, lectiile învatate, caracterele frumos definte, profilele de lideri, deciziile mature, impactul profesional si recunostinta pentru valorile gravate adânc în fiinta noastra, la LIIS”, afirma Mirela Tibu, profesor de informatica.

Olimpiada Nationala de Inovare si Creativitate Digitala – InfoEducatie a avut loc în perioada 25 – 30 iulie 2022 si s-a desfasurat la Focsani.

 

 

Citește toată știrea

Patru elevi de la Liceul de Informatică au luat premii la olimpiada de profil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate