Publicitate

Jucatorul echipei Juventus, Paul Pogba, a fost plasat sub protectia politiei, atât în Franta, cât si în Italia. Potrivit Le Parisien, si mama jucatorului beneficiaza de protectia fortelor de ordine.
Decizia a fost luata dupa tentativele de extorcare a caror tinta a fost jucatorul. Sâmbata, fratele lui Paul, Mathias, a fost pus sub acuzare si plasat în arest preventiv, în cadrul anchetei.

Alti patru suspecti cu vârsta cuprinsa între 27 si 36 de ani au fost, de asemenea, inculpati si închisi în acest caz. La 27 august, fratele lui Paul Pogba, Mathias a publicat un videoclip în care promitea dezvaluri despre fratele sau, actualul jucator al lui Juventus Torino.

Paul Pogba a declarat la prima audiere ca a fost atras într-o capcana de prieteni din copilarie, ajutati de doua persoane mascate si înarmate. Acestia l-au acuzat ca nu i-a ajutat pe plan financiar si i-ar fi pretins suma de 13 milioane de euro. Pogba sustine ca ar fi platit 100.000 de euro si ca l-ar fi recunoscut printre atacatori pe fratele sau mai mare, Mathias. Ulterior Paul a spus, în fata anchetatorilor,, ca este posibil ca Mathias sa fi fost ”pus sub presiune” de persoanele care doreau sa îi ceara sume de bani.

 

 

Citește toată știrea

Paul Pogba, jucătorul echipei Juventus, plasat sub protecţia poliţiei
Publicitate