Publicitate

Paula Seling si sotul ei, Radu Bucura, sunt împreuna de 17 ani, având un mariaj fericit si împlinit. Cu toate acestea, artista a primit, de-a lungul timpului, multe întrebari indiscrete cu privire la lipsa unui copil din viata celor doi soti. Cum se raporteaza cântareata la aceasta „situatie” si ce spune despre relatia cu sotul ei? Paula Seling, în vârsta de 43 de ani, traieste de 17 ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Radu Bucura. Pâna acum, cei doi soti nu au devenit parinti, acest lucru facându-i pe admiratorii lor sa insiste uneori pe marginea subiectului. 
Cu toate acestea, Paula si Radu se declara doi oameni fericiti, artista dezbatând recent si subiectului „mostenitorilor”. Cântareata a sustinut ca nu exclude posibilitatea ca acel moment sa vina, iar faptul ca acest lucru nu s-a întâmplat pâna acum nu înseamna ca ea si sotul ei ar fi „defecti”. E discreta atunci când vine vorba de viata personala, însa cu toate acestea, Paula Seling a vorbit în urma cu ceva vreme si despre casnicia ei, declarându-se o femeie împlinita pe toate planurile: o cariera cu care se poate mândri si un mariaj fericit.

Cântareata a explicat însa ca este de parere ca relatia cu sotul ei functioneaza atât de bine tocmai pentru ca cei doi s-au tinut departe de lumea mondena, iar viata lor personala a fost fix asa: privata! „Îmi place umorul lui, starea pozitiva si optimismul.

Are multe calitati despre care nu-i place sa vorbeasca. Niciunul dintre noi nu stim cum reusim sa ne pastram apropiati în vremuri în care si noi ne miram de rapiditatea cu care altii divorteaza. Poate are legatura cu faptul ca, demult, am hotarât sa pastram detaliile casniciei noastre cât mai ferite de privirile si bârfele celorlalti.”, spunea Paula Seling.

Cititi materialul integral pe click.ro

 

Citește toată știrea

Paula Seling şi Radu Bucura trăiesc de 17 ani o frumoasă poveste de dragoste, însă nu au încă copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate