Publicitate

Putin arunca Holodomorul stalinist pe Washington. Fostul presedinte si premier rus Dmitri Medvedev a acuzat miercuri SUA ca duce un „razboi indirect” împotriva Rusiei, dupa ce Camera Reprezentantilor americana a aprobat un pachet de asistenta pentru Ucraina în valoare de 40 de miliarde de dolari, relateaza Reuters. Medvedev a atentionat totodata ca economia SUA va avea de suferit.
Fostul sef de stat a postat pe Telegram ca legea votata marti de reprezentanti constituie o tentativa de a „face Rusia sa sufere o grava înfrângere si de a limita dezvoltarea sa economica si influenta sa politica în lume”.

Dar „nu o sa mearga. Tiparnita de bani prin care America îsi creste constant datoria guvernamentala deja excesiva se va strica mai repede”, a scris Medvedev.

Medvedev, care este vicepresedinte al Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse dupa ce a renuntat la postul de premier, în ianuarie 2020, a mai afirmat ca de vina pentru preturile „nebunesti” ale combustibililor si alimentelor din SUA sunt ceea ce el a numit drept „autoritatile rusofobe” ale Americii.

Mai mult, pe defapt.ro

Citește toată știrea

Perversa mașinărie de propagandă a lui Putin a inventat o nouă temă: „Washingtonul vrea un nou Holodomor în Ucraina”. Holodomor e foametea criminală provocată de Stalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate