Publicitate

Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone a scris pe Facebook, joi, dupa condamnarea la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv, ca ”l-au luat nevinovat si ca l-au chinuit si l-au tavalin sase ani si jumatate, ca pe un câine”. Am un mesaj pentru familiile tinerilor decedati în clubul Colectiv si pentru cei raniti în acea fatidica noapte: Piedone merge la puscarie NEVINOVAT! Adevaratii vinovati pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!!, a mai scris el.
”M-au luat… NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit si m-au tavalit sase ani si jumatate! Zilnic mi-au picurat amar si boala în trup si în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Ca i-am deranjat, ca le-am stricat pusculitele.. Ramâneti cu bine, oameni buni! Va multumesc tuturor celor care mi-ati ramas alaturi în toti anii acestia grei! Eu merg acum unde ma azvârle statul meu cel românesc!”, scrie Piedone în postarea de pe Facebook.

El se adreseaza si cetatenilor din Sectorul 5: ”Dumneavoastra, cetatenilor din Sectorul 5, va doresc sanatate si fericire! Povestea noastra se opreste aici, din pacate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lasat… ! Am dovedit, împreuna, ca prin munca se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit ca putem face imposibilul… posibil! Va iubesc! Sa iesiti la vot când vor fi alegeri! Sa va alegeti un primar drept, care sa va respecte! Un primar demn si muncitor, care sa va merite! Cu multa dragoste, Piedone”.

Primarul scrie ca are un mesaj pentru familiile tinerilor decedati în clubul Colectiv si pentru cei raniti în acea fatidica noapte: ”Piedone merge la puscarie NEVINOVAT! Adevaratii vinovati pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!! Va veti convinge!”

 

Citește toată știrea

Piedone, în drum spre închisoare: Sunt nevinovat! Adevăraţii vinovaţi sunt liberi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate