Publicitate

Presedintele interimar al Senatului si vicepresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat ca nu este nevoie sa fie generata o criza guvernamentala din cauza declaratiilor hazardate facute de catre premierul Viktor Orban în România.
„La acest moment România are un mare noroc, de altfel si un avantaj ca în acest context extrem de complicat avem si premier si presedinte si colegi în Guvern si Parlament cu valori democratice europene asumate. Nu cred ca este vreun pericol ca democratia sa decada, asa cum se întâmpla în alte state si am vazut un discurs de care ne-am disociat, acela sustinut de premierul Viktor Orban. Nu este nevoie sa generam acum o criza guvernamentala din pricina declaratiilor pe care hazardat le-a facut premierul Ungariei pe teritoriul României. De ce? Avem un context foarte complicat, avem razboi la granita. Sigur devine usor obositoarea pentru publicul larg, dar aceasta este realitate”, a afirmat Alina Gorghiu, luni la Digi 24.

Premierul Ungariei Viktor Orban a spus, saptamâna trecut, la Tusnad, ca pentru încheierea razboiului din Ucraina este nevoie de o noua strategie a Occidentului, el precizând totodata ca discursul rusilor trebuie luat în serios. 

De asemenea, Viktor Orban considera ca alimentarea cu arme moderne a Ucrainei nu va face decât sa prelungeasca razboiul, iar conflictul nu va fi încheiat decât în urma negocierilor ruso-americane. 

 

 

 

Citește toată știrea

Pleacă UDMR de la guvernare? Declaraţiile Alinei Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate