Publicitate

PNL vrea ca pensiile mai mici de 3.000 de lei sa nu mai fie impozitate, propunerea în acest sens fiind discutata în interiorul partidului.
„Aceasta propunere de neimpozitare a pensiilor sub 3000 de lei a fost discutata, vom merge cu ea în coalitie”, a declarat marti premierul Nicolae Ciuca, dupa sedinta PNL.

Întrebat despre o posibila majorare a pensiilor mici sau medii, seful guvernului a spus ca deocamdata nu s-a discutat acest subiect.

Premierul Nicolae Ciuca a mai spus ca liberalii au discutat si despre „aspecte legate de rectificarea bugetara precum si eforturile pe care le-a facut Guvernul pentru a lua decizii prin care sa se concretizeze o absorbtie mai mare a fondurilor europene”.

„Am discutat cu presedintii filialelor judetene pentru desfasurarea unor actiuni concrete la nivelul UAT pentru a beneficia de absorbtia unor sume mari din fonduri europene, atât fonduri de coeziune, PNRR, cât si cadrul financiar multianual 2021- 2017”, a precizat premierul. El a adaugat ca „avem nevoie de stabilitate si asigurarea unui cadru financiar consolidat care sa devina atractiv pentru investitii”

Citește toată știrea

PNL vrea ca pensiile sub 3.000 de lei să nu fie impozitate. Ciucă: Vom merge cu această propunere în Coaliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate