Publicitate

Autoritatile din Neamt anunta, luni seara, ca s-a surpat o bucata din podul de pe DN 15 B, în zona localitatii Petru Voda. Politistii au restrictionat traficul în zona pentru masinile de mare tonaj, iar celelalte circula alternativ.
”Pompierii de la Garda 2 de interventie Poiana Teiului intervin pentru asigurarea zonei ca urmare a desprinderii unei bucati din structura caii de rulare a podului de pe DN 15 B în comuna Poiana Teiului, în zona intersectiei spre Manastirea Petru Voda”, anunta, luni seara, ISU Neamt.

Centrul Infotrafic a precizat ca incidentul a survenit la kilometrul 8+600 metri. ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca, din cauza surparii carosabilului pe un pod pe DN 15B Târgu Neamt – Poiana Largului, la kilometrul 8+600 metri, în zona localitatii Petru Voda, judetul Neamt, a fost luata masura restrictionarii circulatiei autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citata a precizat ca traficul pentru autoturisme cu masa mai mica de 3,5 tone se desfasoara pe un fir, alternativ. 

La începutul lunii iunie, un pod rutier peste râul Siret s-a rupt, în judetul Neamt, iar un autocamion si o autoutilitara au fost surprinse în zona. În urma acestui eveniment, un barbat a fost ranit. Podul fusese reabilitat recent, fiind unul dintre obiectivele intens promovate de presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene.  Podul a fost finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala 

Citește toată știrea

Podurile din Neamţ “cad” unul după altul: acum a venit rândul celui de pe DN 15 B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate