Publicitate

Politehnica Iasi a închis si ultima pozitie pe care o considera descoperita în lot. Formatia ieseana l-a adus în Copou pe Alin Roman, jucator care evolueaza pe postul de mijlocas central ofensiv. 
Nascut la Timisoara, pe 27 ianuarie 1994, fostul international de juniori e format de Avicola Buzias si a evoluat sub forma de împrumut la nu mai putin de patru echipe în perioada 2011-2014: FC Maramures, Dinamo, ASA Târgu Mures si ACS Poli Timisoara. Dupa plecarea de la Buzias a jucat la alte cinci cluburi în trei sezoane: Metalul Resita, FC Caransebes, Sportul Snagov, UTA si National Sebis. 

La începutul lui 2017, Roman a plecat din România în Austria, unde a jucat la alte cinci formatii, niciuna din prima liga: Bad Goisern, Vocklamarkt, Stadl-Paura, Vorwarts Steir si SKU Amstetten. Ultimul jucator venit la Poli este polivalent, el fiind folosit si în toate celelalte zone de la mijlocul terenului.

În alta ordine de idei, portarul Risto Jankov (Rabotnicki Skopje), despre a carui sosire în Copou v-am informat în exclusivitate, a oficializat marti colaborarea cu Poli. Fost international de juniori si tineret al Macedoniei de Nord, Jankov (1,90 metri înaltime) împlineste în septembrie 24 de ani.

Citește toată știrea

Poli şi-a luat “decar”. Vine din liga a doua austriacă şi e la a 16-a echipă din carieră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate