Publicitate

Politia Locala Iasi va avea un nou site. În acest sens, institutia de sub autoritatea Consiliului Local (CL) a lansat o procedura fara a publica un anunt în sistemul electronic de achizitii publice. Cu toate acestea, scrisoarea de intentie publicata pe actualul site al Politiei Locale a atras opt oferte. 
Firmele au putut sa trimita oferte pe adresa de mail a institutiei. Valoarea estimata a contractului ajungea la aproape 30.000 lei. Ofertantii au licitat între 12.940 si 40.900 lei, iar câstigator a fost declarata o firma suceveana: Exomax Tech SRL (pretul cel mai scazut). În prezent, Politia locala se afla în procedura de semnare a contractului, iar site-ul trebuie finalizat cel târziu pâna la mijlocul lunii decembrie. Societatea nu este la prima relatie contractuala cu Politia Locala.

Potrivit unor anunturi publicate de catre institutie în SEAP, în ultimul an, firma a asigurat servicii de întretinere, securitate si gazduire domeniu pentru o suma lunara de 600 lei. Firma suceveana a fost înfiintata acum 10 ani iar anul trecut a declarat o cifra de afaceri de peste 420.000 lei, cu un profit de aproape 120.000 le si un numar mediu de 3 angajati. În cazul noului contract, dupa realizarea noului site, Exomax va mai asigura servicii de mentenanta, actualizare, dezvoltare si instruire.

„Design-ul site-ului trebuie sa fie atragator, cu sobrietatea necesara imaginii unei institutii publice, dar fara a da impresia de rigiditate. Contrastul dintre text si fond trebuie sa fie suficient de mare pentru vizualizarea rapida a continutului. Fonturile utilizate vor asigura lizibilitatea textului, indiferent de browser sau platforma utilizatorilor”, se arata în caietul de sarcini. Initial, firma va trebui sa prezinte trei propuneri grafice si, în urma consultarilor cu autoritatea contractanta, va fi selectata varianta finala. sefii Politiei Locale spera ca, prin schimbarea interfetei online, sa fie generat o crestere a traficului general si a nivelului de notorietate a serviciilor publice online prestate de institutie.

 

 

Citește toată știrea

Poliţia locală îşi face site nou cu o firmă din Suceava. Nu a pus anunţ pe SEAP
Publicitate