Publicitate

Un politist din Republica Moldova a fost batut de un superior de-al sau pentru ca a pierdut un lot de 10.000 de pachete de tigari care trebuia sa ajunga ilegal în România, dezvaluie un fost deputat.
 
Un ofiter de investigatii de la Directia Vest a Politiei de Frontiera din Republica Moldova „a fost batut mar” pentru ca a pierdut undeva pe malul Prutului un lot de 10.000 de pachete de tigari de contrabanda, în valoare de 10.000 de euro, care urma sa ajunga ilegal în România, scrie Unimedia, care îl citeaza pe fostul deputat Chiril Motpan.

Incidentul a avut loc la sfârsitul lunii mai, în zona raioanelor Hâncesti si Nisporeni, unde un politist de frontiera a fost pus de sefii sai sa ascunda un lot de tigari de contrabanda Colts, produse la o fabrica din Orhei.

Tigarile în valoare de 10.000 de euro pe piata neagra urmau sa fie trecute noaptea peste Prut, în România, dar au fost luate între timp de niste localnici, care le-au gasit în locul unde le ascunsese politistul.

Rezultatul: politistul a fost batut de un sef mare pentru misiunea neîndeplinita, scrie sursa citata.

Politia din Frontiera din Republica Moldova a anuntat ca a dispus o ancheta si „condamna actele de aplicare a fortei fizice în rândul angajatilor”.

 

Citește toată știrea

Polițist bătut de șeful său după ce a pierdut țigări ilegale de 10.000 euro ce urmau să intre în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate