Publicitate

Un politist din judetul Arad este cercetat disciplinar, dupa ce ar fi fost implicat într-un conflict casnic.
”În urma verificarilor efectuate de Compartimentul Control Intern, dispuse de conducerea I.P.J. Arad, a fost declansata cercetarea disciplinara a politistului implicat, pentru încalcarea prevederilor Legii nr. 360/2002, privind Statutul politistului precum si a H.G. nr. 991/2005, privind Codul de Etica si Deontologie al Politistului, urmând ca, la finalizarea acestora, sa fie luate masurile care se impun”, a transmis IPJ Arad.

De asemenea, IPJ Arad a transmis ca se delimiteaza de astfel de comportamente. ”Inspectoratul de Politie Judetean Arad se delimiteaza categoric de astfel de comportamente, fiecare abatere urmând a fi analizata si sanctionata în conformitate cu prevederile legii”, a mai precizat IPJ Arad.

Potrivit presei locale, luni seara, politistul, fost comisar sef al Politiei Municipiului Arad si fost adjunct al sefului inspectoratului, ar fi fost implicat într-un conflict cu sotia sa, care i-a chemat pe tatal si fratele sau. Sotia fostului adjunct al IPJ Arad ar fi anuntat la 112 scandalul.

Politistul sustine ca el a fost victima conflictului iscat dupa ce i-a transmis cumnatului sau, care îi este si vecin, ca are nevoie de un spatiu de depozitare care îi apartine si care era folosit de cumnat. Cumnatul s-ar fi prezentat la locuinta politistului si l-a lovit, în fata copiilor sai. Colegii politistului urmeaza a stabili exact cum s-au petrecut lucrurile.

Citește toată știrea

Poliţist cercetat disciplinar, după ce ar fi fost implicat într-un conflict casnic
Publicitate