Publicitate

Victor Ponta, fostul premier al României care a demisionat imediat dupa tragedia Colectiv, îi ia apararea primarului Piedone, care a fost condamnat la închisoare. El spune ca daca „primarul era de la Sibiu sau Cluj” nu ar fi ajuns dupa gratii.Victor Ponta, fostul premier al României, a demisionat pe 4 noiembrie 2015, dupa ce au fost organizate numeroase proteste în urma tragediei de la Colectiv.

 
Acum, aproape 7 ani mai târziu, Ponta a reactionat la condamnarile din dosarul Colectiv si îi ia apararea fostului primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone (actual edil al Sectorului 5), care va fi trimis în închisoare pentru 4 ani.

 Liderul PRO România spune ca si în prezent lumea arde în spitale, dar nimeni nu mai plateste pentru acest lucru si aduce acuzatii grave spunând ca daca primarul Piedone era la Cluj sau Sibiu nu l-ar fi trimis nimeni în închisoare.

„Stim toti ca Tragedia de la Colectiv a fost folosita în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern (altfel trecea, ca multe alte tragedii). Din acest motiv nimeni nu a fost, de atunci si pâna azi, interesat sa afle adevarul sau sa faca dreptate! Stim toti ca Primarul Piedone nu are absolut nicio vina (daca era Colectiv la Sibiu sau la Cluj nu cred ca era bagat Primarul la închisoare). Stim toti ca acum ard oamenii în spitale si nimeni nu pateste ceva.

Stim toti ca si azi se organizeaza concerte în subsoluri si locatii total inadecvate. Stim toti ca nu am mai vrut sa auzim de Colectiv ca sa nu ne aducem aminte de manipularea si modul în care vietile pierdute au fost folosite cu cinism. Stim toti ca acum ‘Coruptia NU MAI ucide’, nici minciuna, prostia, incompetenta si nesimtirea. I-am bagat pe Piedone si pe patronii Clubului la închisoare si mergem mai departe ca si când nu a existat nimic. Extrem de trist!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, potrivit monitoruldecluj,ro.

Victor Ponta facea parte din acelasi Guvern care a lasat tragedia de la Colectiv sa aiba loc si a demisionat imediat dupa ce s-a întâmplat.

Citește toată știrea

Ponta îi ia apărarea primarului Piedone, condamnat în dosarul Colectiv: „Dacă era primar la Cluj sau Sibiu nu era băgat la închisoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate