Publicitate

Universitatea Tehnica reia evenimentul „OpenDays@TUIASI” – Porti deschise la TUIASI, dupa ce în perioada pandemiei activitatile „fata în fata” destinate elevilor de liceu din ani terminali, viitori studenti, au fost întrerupte. 
Astfel, în perioada 9 – 20 mai, portile Politehnicii iesene se vor redeschide cu diferite conferinte si tururi destinate tinerilor, care vor putea descoperi astfel ce înseamna sa fii student la TUIASI. Manifestarile vor începe online, iar în weekendul 14-15 mai, în fata Rectoratului TUIASI – Corpul R, vor fi amenajate mai multe spatii care pot fi vizitate de elevi. Vor fi prezentate cele mai importante informatii despre cele 11 facultati ale Politehnicii, posibilitatile de angajare dupa terminarea studentiei, dar si care sunt cele mai interesante experimente care pot fi realizate în laboratoarele TUIASI. De asemenea, vor fi organizate concursuri pentru elevi si vor putea vorbi cu membrii organizatiilor studentesti pentru a putea afla ce înseamna sa fii student.

„Editia online se va derula pe platforma Webex, cu transmitere live pe pagina de Facebook a TUIASI, si va debuta luni, 9 mai, începând cu ora 16.00, cu cele mai recente informatii despre admiterea 2022 la Politehnica ieseana. Va continua pâna pe 20 mai cu prezentari ale facultatilor TUIASI, ale prorectoratelor universitatii, Societatii Antreprenoriale Studentesti, Centrului pentru Studii Universitare de Doctorat, Asociatiei studentesti BEST sau Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic”, au precizat reprezentantii TUIASI.

Accesul la evenimentul online se realizeaza folosind datele de conectare de la fiecare sesiune. Prezentarile vor putea fi urmarite live si pe pagina de Facebook a TUIASI, iar informatii detaliate despre fiecare eveniment pot fi aflate pe opendays.tuiasi.ro, fiind realizata toodata si o brosura pentru acest eveniment, cu o harta a campusului universitar si a celui studentesc.

Citește toată știrea

Porţi deschise la Politehnică pentru elevii de liceu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate