Publicitate

Teatrul Luceafarul din Iasi a pregatit o noua premiera pentru cei mai sinceri spectatori, copiii.
Astfel, joi, de la ora 17.30, copiii de toate vârstele vor putea urmari avanpremiera spectacolului „Degetica” dupa Hans Christian Andersen, artistii ieseni pregatind o versiune pentru sala mica, imaginata de regizorul Ion Ciubotaru. Vineri, pe 13 mai, de la aceeasi ora, va avea loc premiera spectacolului.

„Am gândit un spectacol foarte fidel povestii pe care o stie toata lumea, respectând în dramatizare întreaga naratiune. Lucrarea literara e atât de frumoasa încât nu era nevoie de adaugiri ori de actualizari. Fireste, spectacolul nu este o ilustrare, este o creatie teatrala în care fiecare personaj are caracteristici individualizatoare, care vin din felul în care este închipuit de actori”, afirma regizorul.

Scenografia spectacolului este realizata de sculptorul Constantin Butoi, care a optat pentru un decor modular, reprezentând diversele spatii de desfasurare a actiunii.

Pretul unui bilet la avanpremiera este de 16 lei, iar pentru un bilet la premiera de vineri este de 20 de lei.

Publicul iesean va putea viziona duminica „Albinuta”, de la ora 11, în sala mare, iar de la ora 18, în sala mica, „Pestisorul de aur”.

Citește toată știrea

Premieră la Teatrul Luceafărul: scenografie a unui sculptor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate