Publicitate

Studentii de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi au fost premiati cu laptop-uri pentru cele mai bune proiecte de diploma. Universitatea Tehnica a lansat o competitie inedita pentru studentii sai: cel mai bun proiect de diploma de la fiecare facultate sustinut în sesiunea de anul acesta va fi premiat cu un laptop. Premierea va avea loc dupa analizarea tuturor proiectelor, pe data de 1 iulie 2022.
Pe data de 3 iunie a avut loc primul dintr-o serie de trei workshopuri alaturi de reprezentanti din mediul industrial pentru identificarea trendului de cercetare si a nevoilor actuale de specializare, precum si a competentelor ce lipsesc absolventilor TUIASI. Workshopurile sunt organizate ca o serie de întâlniri non-formale. Concursul este organizat în cadrul proiectului de dezvoltare institutionala TechGo (CNFIS-FDI-2022-0010), si are drept scop reducerea abandonului scolar si actualizarea strategiei de insertie a absolventilor pe piata muncii, corelat cu cresterea transferului tehnologic dinspre TUIASI catre mediul industrial.

Tot în cadrul TechGo se va înfiinta o platforma de training online intitulata „Absolvent de studii universitare. Încotro?”. Platforma de training va fi implementata si înglobata în platforma educationala TUIASI si va cuprinde organizarea unor sesiuni de training online, sustinute de catre invitati din mediul industrial. Sesiunile online vor avea ca principal scop îmbunatatirea competentelor transversale (soft skills, cum sunt denumite în mediul industrial) ale studentilor TUIASI. 

Citește toată știrea

Premii în laptop-uri la Universitatea Tehnică ieşeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate