Publicitate

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook o fotografie în care, împreuna cu sotia sa, apare alaturi de presedintele american Joe Biden si de Prima doamna Jill Biden, la receptia oferita în onoarea sefilor de stat prezenti la Adunarea Generala ONU.
”Alaturi de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, si Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul receptiei oferite, la New York, în onoarea Sefilor de delegatii prezenti la cea de-a 77-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite”, a scris Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis se afla, din 20 septembrie în SUA, unde conduce delegatia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 77-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), de la New York.

Iohannis a sustinut un discurs în plenul Adunarii Generale a ONU, a participat la Summitul global dedicat securitatii alimentare si la Transforming Education Summit. De asemenea, la San Francisco (California) s-a întâlnit cu membri ai comunitatii românesti si mai are programata vineri o întâlnire cu antreprenori români din Silicon Valley.

 

 

Citește toată știrea

Preşedintele Klaus Iohannis, fotografie alături de Joe Biden şi de soţia acestuia
Publicitate