Publicitate

Presedintele Klaus Iohannis îsi începe luni vizita în Republica Cabo Verde, penultima etapa a turneului sau african, precedentele fiind Kenya, Tanzania si Zanzibar. Vizitele sefului statului în Africa se vor încheia în Senegal.
La ora 13.00, ora României, Klaus Iohannis va fi primit de catre presedintele Republicii Cabo Verde, José Maria Neves, la Palatul Prezidential, fiind programate ceremonia primirii oficiale, convorbiri tête-à-tête, convorbiri oficiale si declaratii de presa comune.

La ora 14,30, este programata o vizita împreuna cu presedintele Republicii Cabo Verde, José Maria Neves, la Primaria orasului Praia, capitala republicii, urmata de depunerea unei coroane de flori la Memorialul „Amílcar Cabral”.

Programul vizitrei presedintelul Klsus Iohannis mai include întâlniri cu prim-ministrul Cabo Verde, José Ulisses Correia e Silva si cu presedintele Adunarii Nationale, Austelino Tavares Correia.

Iohannis va vizita Cidade Velha, sit Patrimoniu Mondial UNESCO, si va avea o întrevedere cu primarul orasului Cidade Velha si cu Presedintele Institutului Cultural Heritage. Ziua se va încheia cu un dineu de stat.  Marti, presedintele Iohannis se întâlneste cu fosti studenti din Republica Cabo Verde care au studiat în România.

 

 

Citește toată știrea

Preşedintele Klaus Iohannis îşi începe luni vizita în Republica Cabo Verde
Publicitate