Publicitate

Senatorul Maricel Popa cere, din nou, demisia presedintelui Consiliului Judetean Costel Alexe. Una dintre situatiile create frizeaza ridicolul. Consiliul Judetean Iasi urmeaza sa se constituie, astazi, ca parte civila în procesul intentat actualului presedinte pentru recuperarea prejudiciului de aproximativ 150.000 lei generat de acesta. 
Totodata, cumatrul Petru Avram, fostul director de la Apele Române, si-a dat demisia si din functia de consilier judetean dupa ce a fost trimis în judecata de procurorii anticoruptie din cauza ca a trimis angajati si utilaje de la Apele Române sa lucreze la conacul lui Alexe. 

„Costel Alexe trage cu dintii de scaun, desi cu fiecare zi care trece nu face decât sa traga Iasul în propria mocirla în care se scalda cu multi dintre apropiati. Nu stiu ce mai asteapta Costel Alexe. Sa îi rugineasca tabla de la conac? Sa iasa la pensie angajatii de la Ape care i-au muncit tot la conac, trimisi de cumatrul coleg de partid si pus în functie chiar de Alexe? Este greu de înteles cum indiferent de câte dosare penale se aduna, Alexe are tupeul de se prezenta în fata iesenilor ca si cum nimic nu se întâmpla. Cumatrul Petru Avram si-a dat demisia dupa ce a fost trimis în judecata de procurorii anticoruptie din cauza ca a trimis angajati si utilaje de la Apele Române sa lucreze la conacul lui Alexe, cel care era atunci ministru al mediului. Acum, Avram pus si pe lista de la CJ de Alexe, a demisionat din Consiliul Judetean, dar Alexe, acum presedinte al Consiliului Judetean si beneficiar al ”abuzului în serviciu” de care este acuzat celebrul ”animal politic”, sta linistit si considera în continuare ca face cinste Iasului si iesenilor.

Mai mult, într-un alt dosar instrumentat de procurori, consilierii judeteni se vor afla în situatia în care vor trebui sa aprobe ca institutia sa se constituie parte civila împotriva aceluiasi presedinte CJ Costel Alexe. Concret, în dosarul gestionat de DNA în cazul Scolii Populare de Arta se discuta de un prejudiciu de aproximativ 150.000 lei, care ar trebui recuperat de la Alexe si directorul pus de el. 

Chiar nu se simte ridicolul în care a ajuns aceasta institutie care ar trebui sa îi reprezinte si sa lucreze în beneficiul tuturor iesenilor? Oare nu este clar ca tot ce face acest personaj sinistru este pentru el si camarila lui? De ce mai este nevoie ca Alexe sa simta un pic de rusine si sa îi lase pe ieseni în pace?” a declarat senatorul iesean.

 

Citește toată știrea

Președintele PSD Iași: Baronul penal Costel Alexe rânjește la sute de mii de ieșeni de pe scaunul de președinte al Consiliul Județean! (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate