Publicitate

Sâmbata, 26 noiembrie 2022, la Colegiul National „Mihai Eminescu” din Iasi a avut loc prima editie a Concursului Judetean SPELL IT RIGHT!, concurs realizat în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, British Council, American Corner, MATE (Asociatia Profesorilor de Limba  Engleza din Moldova), Centrul Educational Re-Mind Center si editura POLIROM. 
Concursul SPELL IT RIGHT, inspirat de binecunoscutul concurs american SPELLING BEE, a avut ca activitate principala pronuntia corecta si scrierea conform normelor limbii engleze, doua componente de baza în demersul învatarii si exersarii unei limbi straine. 

La concurs au participat 370 de elevi din judetul Iasi, copii din clasele a III-a, a IV-a, a V-a si a VI-a, acestia având alaturi 50 de cadre didactice, profesori de limba engleza din judet, care i-au ajutat cu entuziasm si daruire sa îndeplineasca cu bine cerintele acestei activitati. 

Proiectul s-a bucurat de un real succes, astfel ca organizatorii acestuia, catedra de limba engleza de la Colegiul National „Mihai Eminescu” Iasi, abia asteapta editia urmatoare. 

 

Citește toată știrea

Prima ediție a Concursului Judeţean SPELL IT RIGHT! s-a desfășurat la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Iaşi
Publicitate