Publicitate

Palatul Buckingham a publicat, duminica, prima fotografie oficiala a Regelui Charles III cu Regina consoarta alaturi de noul Print si Printesa de Wales, dupa doliul decretat la moartea Reginei Elizabeth II care s-a încheiat la 27 septembrie.
Toti îmbracati în negru apar în fotografia facuta la palat cu o zi înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, pe 18 septembrie, în timp ce regele si sotia sa li s-au alaturat William si Kate pentru o receptie cu sefii de stat, primi ministrii si membri ai familiilor regale din toata lumea.

Dupa cum relateaza Sky News, evenimentul, organizat pentru a aduce un omagiu vietii si domniei istorice a suveranei Elizabeth II, a fost prima întâlnire de stat importanta a Regelui Charles III de la moartea mamei sale si una dintre cele mai mari adunari de lideri si personalitati politice pe care palatul le-a gazduit vreodata.

Fotografia a fost facuta de Chris Jackson, un fotograf regal de multa vreme pentru Getty, care a surprins momente memorabile, inclusiv unele dintre cele mai faimoase fotografii de la nunta Printului si Printesei de Wales (pe atunci Printul William si Kate Middleton).

Citește toată știrea

Prima fotografie a Regelui Charles III şi cu Regina consoartă alături de Prinţul şi Prinţesa de Wales
Publicitate