Publicitate

Ancheta declansata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) în cazul angajarilor de la Spitalul Judetean Botosani a luat o turnura neasteptata.
Dupa retinerile în cazul angajatilor si descinderile de la domiciliul si biroul presedintei CJ Doina Federovici, inclusiv la sediul PSD Botosani, anchetatorii au ajuns acum si la Primaria municipiului Botosani, unde perchezitioneaza biroul primarului Cosmin Andrei.

Astfel, biroul primarului a fost sigilat la ambele intrari, iar în momentul de fata primarul discuta cu ofiterii Directiei Generale Anticoruptie. Ulterior, primarul municipiului, escortat de trei ofiteri DGA, a parasit sediul institutiei si a fost condus la DNA Suceava. „Nu pot sa dau nicio declaratie”, a fost singura replica a edilului.

Ancheta vizeaza fraudarea unor concursuri de angajare. Mai precis, este banuit ca si-a angajat mai multi apropiati la taxe si impozite, potrivir observatornews.ro

Totodata, ofiterii DGA au descins si la sediul Directiei de Impozite si Taxe, unde are loc o alta perchezitie.

Cu putin înainte de ora 9, la sediul DNA Suceava s-a prezentat si Doina Federovici, semn ca aceasta fusese invitata la rândul ei pentru o discutie cu anchetatorii. Deocamdata, procurorii DNA nu au facut niciun fel de precizari.

Sursa: Monitorul BT

Citește toată știrea

Primarul municipiului Botosani, condus la DNA. Este suspectat că și-a angajat diverse cunoștinte la ”Taxe și impozite”
Publicitate