Publicitate

Prima zi a procesului în care Dani Alves este judecat pentru viol s-a încheiat. Marti vor fi audiati doi martori cheie: sotia lui Dani Alves si prietenul care l-a însotit pe fotbalist în noaptea presupusului incident.
Luni au fost audiati tânara care îl acuza de viol, a carei audiere a avut loc cu usile închise, si care, conform la Vanguardia, si-a mentinut declaratia ca a fost agresata sexual.

De asemenea, a depus marturie si o prietena a reclamantei. Ea a explicat ca au luat cina la ea acasa înainte de a iesi la Duplex Tusset din Barcelona, care ofera „o reducere pentru intrarea în clubul de noapte Sutton înainte de ora 2 dimineata”.

„Am glumit cu portarul”

„Am glumit cu portarul pentru ca am intrat putin mai târziu decât ora programata. Dansam în zona de discoteca, iar în fata, la acelasi nivel, se afla zona VIP. Doi sau trei mexicani au coborât si ne-au întrebat daca vrem sa mergem cu ei în zona VIP. Am fost de acord si am mers cu ei. Nu am stat mult timp. Au insistat sa mergem la o masa la care voiau sa ne invite. Era un domn (referindu-se la Alves) care statea acolo.”

„Si-a pus mâna pe spatele meu si aproape ca mi-a atins fundul”, a spus martora, care a izbucnit în plâns. „Verisoara reclamantei m-a sunat si mi-a spus ca trebuie sa plece. O cunosc de trei ani si nu am vazut-o niciodata plângând asa. Ea a spus: „A intrat în mine, m-a ranit atât de mult”. Am plâns toate trei si nu am stiut cum sa reactionez în acel moment. I-am spus ca trebuie sa faca plângere, iar ea mi-a spus ca nu o vor crede. Voia sa mearga acasa”.

„Ea nu a vrut. Era în stare de soc”

Prietena denuntatoarei insista ca relatia acesteia cu Dani Alves nu a fost consensuala. „Ea nu a vrut. Era în stare de soc. Astazi este într-o stare foarte proasta, a slabit foarte mult, este anxioasa. Si-a redus cercul de prieteni pentru ca nu mai are încredere în nimeni. Se gândeste mereu ca cineva o urmareste, oriunde”, a continuat ea.

Întrebata ce i-a spus tânara reclamanta ca s-a întâmplat, martora a afirmat: „A apucat-o si a aruncat-o pe podea, spunând ceva de genul „esti mica mea curva”.” Martora a explicat ca a însotit-o pe prietena sa la depunerea plângerii, dar ca nu se afla în aceeasi camera cu reclamanta atunci când aceasta a facut declaratiile.

A urmat marturia verisoare reclamantei: „La masa din zona VIP, erau doua fete, Dani Alves si prietenul sau Bruno. La început totul a fost bine, dar apoi am început sa ne simtim inconfortabil. Dansau din ce în ce mai aproape de noi, chiar ne atingeau. Dani Alves si-a pus mâna pe partile mele intime. Si pe cele ale reclamantei”.

“Au discutat cinci minute”

„M-am dus sa vorbesc cu verisoara mea si mi-a spus ca Dani Alves a insistat foarte mult sa o duca undeva. Ea nu a vrut. Au discutat cinci minute si, la sfârsit, cred ca Dani Alves a intrat pe o usa pe care am crezut ca este usa de la camera de fumat. El o astepta la usa si ea a intrat. Nu aveam cum sa vad ce se întâmpla înauntru. A durat mult timp pâna când verisoara mea a iesit, iar când a iesit am putut vedea ca era foarte rau. Am întrebat-o cum se simte si daca vrea sa plecam, iar ea mi-a spus ca trebuie sa plecam. Mi-a spus ca i-a facut foarte mult rau”.

Un portar de la clubul de noapte a declarat ca a vazut-o pe tânara „foarte suparata”, dar a crezut ca era vorba de o cearta între iubiti. Un ospatar din zona VIP a declarat ca prietenul lui Dani Alves l-a rugat sa le invite pe fete la masa lui. Un altul a spus ca a avut impresia ca toti de acolo „se distrau”.

Alves, în vârsta de 40 de ani, se confrunta cu probe stiintifice si video acuzatoare, precum si cu marturiile martorilor. Acuzarea sustine ca Alves s-a întâlnit cu femeia în zona VIP a clubului de noapte Sutton în data de 30 decembrie 2022. Dupa ce le-a cumparat o bautura ei si prietenilor ei, el i-a facut semn sa i se alature într-o baie, singura zona a clubului care nu era acoperita de camere de luat vederi.

Risca o pedeapsa de 12 ani de închisoare

Odata ajuns înauntru, se presupune ca acesta i-a cerut sa faca sex oral si, când femeia a refuzat, a violat-o, apoi a parasit clubul împreuna cu însotitorul sau. Victima a raportat imediat presupusul incident si a fost supusa unui examen medical, în timp ce politia a izolat zona baii, unde a colectat numeroase probe.

Alves, care risca o pedeapsa de 12 ani de închisoare, a fost interogat pentru prima data de politie în ianuarie 2023 si si-a schimbat apararea de mai multe ori. Initial, el a spus ca nu si-a întâlnit niciodata acuzatoarea, apoi ca aceasta a fost în baie cu el, dar ca nu s-a întâmplat nimic.

Ulterior a recunoscut ca a facut sex oral, apoi ca a avut relatii sexuale, dar a sustinut ca a fost consimtit si ca a negat pentru ca nu a vrut ca sotia sa sa afle. Dupa ce si-a schimbat avocatul de trei ori, brazilianul, care a fost arestat preventiv, sustine acum ca era prea beat pentru a sti ce face.

SURSA FOTO: digisport.ro

 

Citește toată știrea

Procesul lui Dani Alves: Tânăra din Barcelona şi-a menţinut acuzaţia de viol
Publicitate