Publicitate

Meteorologii prognozeaza temperaturi mai coborâte decât cele obisnuite, pentru sfârsitul lunii noiembrie si pentru primele zece zile din decembrie.
Saptamâna 20.11.2023 – 27.11.2023

– Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru aceasta saptamâna în regiunile sudice si local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

– Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, nordice, precum si în extremitatea de est a tarii, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Saptamâna 27.11.2023 – 04.12.2023

– Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru aceasta perioada la nivelul întregii tari, dar cu o abatere termica negativa usor mai accentuata în zonele montane.

– Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare în extremitatea de sud si de sud-est a tarii, precum si în regiunile centrale, dar mai ales zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Saptamâna 04.12.2023 – 11.12.2023

– Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru aceasta perioada, în toate regiunile.

– Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii tari.

Saptamâna 11.12.2023 – 18.12.2023

– Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru aceasta saptamâna, pe întreg teritoriul României.

– Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor avea o tendinta usor deficitara în toate regiunile.

Citește toată știrea

Prognoza meteo: Va fi mai frig decât normalul termic în următoarele patru săptămâni
Publicitate