Publicitate

Compania ieseana de transformare digitala Quartz Matrix devine a cincea companie la nivel european care obtine certificarea de sustenabilitate Catalyst Recognition Badge, dobândita în cadrul programului Amplify Impact al HP Inc. Quartz Matrix reprezinta una dintre cele doua companii din România care detin o astfel de certificare, începând din luna mai 2022.
Cursurile parcurse de echipa Quartz Matrix au fost împartite pe patru directii esentiale:

Bazele sustenabilitatii – Întelegerea importantei sustenabilitatii si identificarea pasilor pe care compania îi poate face pentru a fi mai sustenabila
Imprimare sustenabila – Angajamentul HP de a crea metode de imprimare durabile si beneficiile pentru clienti
Cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri din lume
Avantajele de sustenabilitate ale HP – Întelegerea tendintelor actuale de sustenabilitate legate de consumabile

HP Inc. îsi doreste sa promoveze sustenabilitatea si actiunile climatice, drepturile omului si echitatea digitala, iar Catalyst Recognition Badge reprezinta dovada faptului ca Quartz Matrix se angajeaza la rândul sau în respectarea acestor obiective. Mai mult, aceste actiuni ne determina sa cream obiective marete la nivel intern, precum sprijinirea unei economii circulare, cu emisii scazute de dioxid de carbon, accelerarea diversitatii si incluziunii si reducerea decalajului digital.

HP Amplify Impact este un program de evaluare, resurse si instruire a partenerilor din industrie, destinat sa conduca catre schimbari semnificative în cei trei piloni de impact durabil – planeta, cu accent pe schimbarile climatice; oamenii, cu accent pe drepturile omului si justitia sociala; comunitate, cu accent pe reducerea decalajului digital. Misiunea programului sustinut de Quartz Matrix prin parteneriatul cu HP este de a creste gradul de responsabilitate în întreaga industrie IT.

Quartz Matrix se aliniaza obiectivelor din viziunea HP pentru 2030 pentru impact sustenabil: 75- circularitate pentru produse si ambalaje pâna în 2030, NET ZERO emisii de gaze cu efect de sera în lantul valoric HP pâna în 2040, utilizarea a 30- din plasticul reciclat postconsum pentru produsele din portofoliul HP pâna în 2025.

Compania Quartz Matrix ofera produse, servicii si solutii pentru persoane jurdice, dezvoltate pe baza experientei de aproape 30 de ani pe piata din România. Organizatiile care aleg colaborarea cu Quartz Matrix se bucura de o serie de avantaje, printre care consultanta tehnica de la specialisti certificati, management de proiect, personalizarea solutiilor oferite, suport tehnic si un centrul autorizat de servicii de mentenanta.

Quartz Matrix garanteaza calitatea echipamentelor HP si recomanda includerea acestora în proiectele pentru digitalizare. Fiind HP Amplify Power Partner, Quartz Matrix asigura cele mai potrivite conditii comerciale, servicii de consultanta pentru alegerea produselor optime si ofera servicii de mentenanta pentru echipamentele furnizate.

Citește toată știrea

Quartz Matrix, a cincea companie din Europa care deține certificarea de sustenabilitate HP (P)
Publicitate