Publicitate

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare si fratele sau, fostul parlamentar Alexandru Mazare, condamati la noua ani de închisoare, respectiv trei ani de închisoare, au facut cerere la penitenciarele unde sunt încarcerati pentru a fi prezenti la înmormântarea mamei lor. Cererea urmeaza sa fie analizata de câte o comisie, iar cei doi frati vor afla luni daca îsi vor putea conduce mama pe ultimul drum.
Lizeta Haralambie, o apropiata a familiei Mazare, a declarat, sâmbata, pentru News.ro, ca Radu Mazare si Alexandru Mazare au depus câte o cerere la penitenciarele unde sunt încarcerati pentru fi prezenti la înmormânarea mamei lor. Aceste cereri urmeaza sa fie analizate de o comisie în cursul zilei de luni.

Mama celor doi va fi înmormântata tot luni. Gabriela Mazare a murit, joi, în urma unor probleme cardiace. Decesul sau a survenit la trei zile dupa ce Alexandru Mazare a primit o condamnare definitiva de trei de ani de închisoare.

Gabriela Mazare a avut trei copii: pe Radu, fostul primar al Constantei, pe Alexandru, fost parlamentar de Constanta si pe Mihai, care nu a detinut functii publice.

Radu Mazare ispaseste în prezent o pedeapsa de noua ani de închisoare în dosarul retrocedarilor din Mamaia. De asemenea, el este judecat în mai multe dosare instrumente de catre procurorii DNA.

Alexandru Mazare a fost încarcerat în urma cu patru zile dupa ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul campusului social “Henri Coanda”.

 

Citește toată știrea

Radu şi Alexandru Mazăre cer să iasă din penitenciar ca să meargă la înmormântarea mamei lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate