Publicitate

 Informatii proaspete de pe câmpurile de lupta: militarii rusi au capturat alte zeci de proiectile ucrainene! Mai exact, le-au prins cu turelele tancurilor, la fel ca fotbalistii care prind mingi pe piept. Proiectilele nu mai pot fi vazute, deoarece au explodat, cu tot cu vehiculele care le-au capturat.
* Analistii din întreaga lume încep sa ajunga la un acord: se pare ca, într-adevar, cel mai bun aliat al ucrainenilor ramâne Vladimir Vladimirovici Putin! Cu totii estimeaza ca oricare alt rus (oricare alt om din lume, inclusiv din Consumatori) ar fi fost un mai bun strateg si tactician, chiar în stare de ebrietate!

* Uitati de comandanti pe câmp, flamânzi si fara vodca, dotati doar cu telefoane fixe, la departare de orice sat în care sa poata gasi picior de femeie, chiar de peste 90 de ani, mai multi ostasi rusi s-au violat între ei, aseara, în ordine alfabetica!

* Câtiva militari rusi aflati într-o situatie asemanatoare, la distanta de orase civilizate din Ucraina, cu magazine pline, si-au furat unul altuia efectele personale, sa le trimita acasa, la familii; pachetele cu obiele puturoase au ajuns la destinatie.

* Mai norocosi, alti soldati rusi au ajuns într-un magazin din Ucraina, însa nu au stiut cum arata masinile de spalat laudate de camarazii lor: „În satul nostru noi nu folosim asa ceva, ca nici curent electric n-am avut vreodata!”.

* Niste osteni au nimerit în sediul unei firme, de unde au furat si apoi mâncat topurile de hârtie si cartusele pentru imprimanta dupa ce au aflat ca sunt „consumabile”.

* Ultima declaratie de la Kremlin: „De fapt, nu exista razboi în Ucraina, iar fumul care se vede peste tot, în toate filmarile, nu e de la atacurile rusesti! Sunt nazistii, fascistii si hitleristii ucraineni, care fac gratare!”. Vom reveni.

Citește toată știrea

Rămaşi pe uscat, militarii ruşi s-au furat între ei, să aibă ce trimite acasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate