Publicitate

Magnatul rap Sean „Diddy” Combs si artista R&B Casandra „Cassie” Ventura au ajuns la o întelegere în urma unui proces, la o zi dupa ce aceasta l-a acuzat de viol si trafic sexual, relateaza BBC. Cei doi au declarat ca au ajuns la un acord vineri, fara a dezvalui detalii.
Într-o declaratie comuna cu Combs, Ventura a spus ca „a decis sa rezolve aceasta problema pe cale amiabila în termeni în care am un anumit nivel de control.Vreau sa le multumesc familiei mele, fanilor si avocatilor pentru sprijinul lor de neclintit”. Combs a scris: „Am decis sa rezolvam aceasta problema pe cale amiabila. Îi urez lui Cassie si familiei sale toate cele bune. Cu dragoste”.

Ventura a intentat joi procesul, în care a declarat ca a fost prinsa timp de un deceniu de Combs, fostul ei iubit, într-un ciclu de abuz si violenta. Rapperul si directorul casei de discuri – care are si numele de scena Puff Daddy – a negat acuzatiile si a acuzat-o pe cântareata ca a încercat sa-l santajeze.

Avocatul sau a declarat ca afirmatiile sunt „ofensatoare si scandaloase”. Confirmând întelegerea, avocatul lui Ventura, Douglas Wigdor, a declarat: „Sunt foarte mândru de doamna Ventura pentru ca a avut puterea de a face public procesul ei. Trebuie sa fie laudata pentru ca a facut acest lucru”.

Ventura a sustinut ca producatorul de rap a violat-o si a batut-o timp de 10 ani, începând de când ea avea 19 ani, iar el 37 de ani. „Dupa ani de zile de tacere si întuneric, sunt în sfârsit pregatita sa îmi spun povestea”, a spus ea într-o declaratie de joi. Procesul a inclus mai multe descrieri grafice ale abuzurilor violente despre care ea spune ca au început dupa ce l-a cunoscut pe rapper în 2005.

Procesul îl cataloga pe muzician drept „un agresor domestic în serie, care o batea si o lovea în mod regulat pe Ventura, lasându-i ochi învinetiti, vânatai si sânge”.

Într-o declaratie pentru BBC News, avocatul lui Combs a afirmat ca Ventura a cerut 30 de milioane de dolari (24 de milioane de lire sterline) „sub amenintarea de a scrie o carte daunatoare despre relatia lor”. Avocatul sau, Benjamin Brafman, a declarat ca procesul a fost „plin de minciuni nefondate si scandaloase”, iar presupusa cerere „a fost respinsa fara echivoc ca fiind un santaj flagrant”.

Ca raspuns la Brafman, avocatul lui Ventura, Doug Wigdor, a declarat ca Sean Combs i-a oferit o plata de „opt cifre pentru a o reduce la tacere si a împiedica intentarea acestui proces”. „Ea a respins eforturile lui si a decis sa dea o voce tuturor femeilor care sufera în tacere”, a spus el.

De asemenea, în procesul ei s-a mai afirmat ca mogulul muzical i-a spus ca planuia sa „arunce în aer” o masina detinuta de rapperul Kid Cudi. Combs devenise gelos ca Ventura avea o relatie cu rapperul, potrivit actiunii în justitie.

Ea a afirmat ca acesta i-a spus despre planul sau în timpul Saptamânii Modei de la Paris din 2012. „Domnul Combs i-a spus doamnei Ventura ca avea de gând sa arunce în aer masina lui Kid Cudi”, se arata în plângere, „si ca voia sa se asigure ca Kid Cudi era acasa cu prietenii sai când se va întâmpla acest lucru. În acel moment, masina lui Kid Cudi a explodat pe aleea sa”.

O purtatoare de cuvânt a lui Kid Cudi a declarat pentru New York Times ca relatarea lui Ventura este adevarata. Dar politia din New York a declarat vineri, ca nu a fost deschisa înca nicio ancheta în legatura cu aceste acuzatii. Ventura a lansat mai multe hituri în anii 2000, inclusiv melodii în care aparea Diddy.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara Me & U, Long Way to Go si Official Girl, cu Lil Wayne. Combs, câstigator a trei premii Grammy, conduce un imperiu de afaceri care include totul, de la alcool la muzica, si a fost o figura majora a hip-hop-ului de când a fondat Bad Boy Records în 1993, debutând si lucrând îndeaproape cu muzicieni precum Notorious BIG, Mary J Blige si Lil Kim.

 

 

Citește toată știrea

Raperul Diddy Combs s-a înţeles cu Casandra Ventura şi a scăpat de acuzaţiile de viol şi trafic sexual
Publicitate