Publicitate

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a afirmat ca în 22 decembrie se va vorbi de un presedinte de drepta la Palatul Cotroceni si acesta este presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca.
“Noi vom avea candidat la prezidentiale, vom avea candidati pe toate pozitiile si eu cred ca avem argumente suficiente pentru a duce acei candidati în finala si spre câstigarea lor. În 22 decembrie, va asigur ca vom vorbi de un presedinte, la Cotroceni, de dreapta. Presedintele Partiului National Liberal”, a declarat Rares Bogdan, sâmbata, într-o conferinta de presa sustinuta la Pitesti. 

El considera ca Nicolae Ciuca este cel mai potrivit pentru a obtine functia de presedinte al României. 

“Am vazut multe sondaje de opinie, am vazut multe fotografii ale momentului. Haideti sa asteptam momentul candidaturii. Haideti sa ne uitam putin la chestiunea regionala, sa ne uitam putin la chestiunile legate de securitatea regionala. Sa ne uitam putin la profilul presedintelui PNL, candidat la presedintia României si sunt absolut convins ca în contextul regional actual si pe panoplia de candidati, având în vedere ca unul dintre ei nu are partid, Nicolae Ciuca e cel mai potrivit si pregatit sa ocupe acea pozitie”, a mentionat Rares Bogdan.

SURSA FOTO: digi24.ro

Citește toată știrea

Rareş Bogdan: În 22 decembrie, vă asigur că vom vorbi de un preşedinte, la Cotroceni, de dreapta
Publicitate