Publicitate

Un comerciant dintr-o piata volanta din fata Academiei Militare îl ameninta “cu nenorociri” pe presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu (FOTO JOS), care îi ceruse sa informeze cumparatorii ca produsele vândute nu sunt traditionale.

Horia Constantinescu a postat imagini pe pagina sa de Facebook de la o piata volanta din fata Academiei Militare, unde a fost în cursul zilei de duminica.

Un comerciat are o reactie violenta la adresa presedintelui ANPC. “E produs traditional, nu bio. Nu mi-e frica de tine. Hai sa ne omorâm. Eu sunt un nebun al Bucurestiului. Pe sanatatea mea, ca m-ai adus în halul asta, eu fac nenorociri. (…) Nu mi-e frica de tine. Ai bagat în sperieti în toata lumea asta. Nu mi-e frica de tine”, afirma barbatul respectiv.

Vezi video aici

Horia Constantinescu îi informeaza pe consumatori ca produsele vândute acolo nu sunt traditionale, ci este vorba de produse industrializate. Seful ANPC explica, în postarea de pe Facebook, ca reactii violente au întotdeauna cei prinsi cu mâta în sac.

“Reactii violente au întotdeauna cei prinsi cu mâta-n sac sau, în cazul de fata, cu traditia mânarita. Ieri, în piata volanta din fata Academiei Militare, a fost un mic front, pentru ca tot se potriveau notiunile. Nu am cerut altceva, în afara de a va informa ca, produsele respective, nu sunt traditionale. Atunci, s-a risipit vraja. Trist este, ca asa este respectata o autoritate a statului”, a scris Horia Constantinesc. Acesta precizeaza ca, la venirea Politiei, s-a legitimat cu legitimatia de serviciu.

Citește toată știrea

Reacţie violentă la adresa şefului ANPC, care a cerut unui comerciant să informeze că produsele vândute nu sunt tradiţionale
Publicitate