Publicitate

Rege Charles al III-lea, zâmbitor, a fost vazut ducându-se la biserica din Sandringham pentru a asista la slujba de duminica, pentru prima data de când a fost anuntat diagnosticul sau de cancer, relateaza SkyNews.
Monarhul în vârsta de 75 de ani a fost vazut sosind la slujba duminica dimineata – la o zi dupa ce le multumise sustinatorilor pentru mesajele lor de însanatosire grabnica. Regele a salutat pentru scurt timp în timp ce se îndrepta spre biserica St Mary Magdalene tinând în mâna o umbrela si fiind însotit de Regina Camilla. El a fost apoi întâmpinat de reverendul Paul Williams înainte de a intra înauntru.

Regele se recupereaza la proprietatea sa din Sandringham, Norfolk, dupa anuntul public privind boala sa si dupa ce la începutul saptamânii trecute a fost supus unui prim tratament anticancer. Medicii l-au sfatuit pe rege sa îsi amâne îndatoririle publice pe durata tratamentului. Miercuri, regele si-a tinut audienta saptamânala cu prim-ministrul Rishi Sunak prin telefon, si nu în persoana, desi nu este clar daca aceasta a fost o situatie unica sau va continua.

Palatul Buckingham nu a dezvaluit mai multe detalii despre boala regelui, dar a precizat ca nu este vorba de cancer de prostata. Premierul Sunak a spus ca boala regelui a fost „din fericire, depistata la timp”.

Monarhul a fost vazut în public pentru prima data de la anuntul privind cancerul marti, când el si regina au fost condusi de la Clarence House la Palatul Buckingham, dupa o scurta întâlnire cu ducele de Sussex, Harry, fiul cel mic al monarhului, care venise special din Statele Unite. Cuplul a fost apoi dus cu elicopterul la Sandringham, în timp ce Printul Harry a zburat înapoi spre casa sa din SUA.

SURSA FOTO: hotnews.ro

Citește toată știrea

Regele Charles, zâmbitor, a mers la biserică pentru prima dată de la anunţarea diagnosticului de cancer
Publicitate