Publicitate

Fostul international croat Robert Prosinecki a fost numit, vineri, selectionerul echipei nationale a Muntenegrului, a anuntat Federatia Muntenegreana de Fotbal.
Prosinecki urmeaza sa semneze duminica un contract pe un an. Numirea sa a fost aprobata în unanimitate de comitetul executiv al federatiei.

Fostul mijlocas, component al echipei Croatiei care a ocupat locul trei la Cupa Mondiala din 1998 din Franta, îi succede lui Miodrag Radulovic, care nu si-a reînnoit contractul în decembrie.

Prosinceki, în vârsta de 55 de ani, este al saptelea antrenor al Muntenegrului de la obtinerea independentei tarii în 2006. El va debuta în noua sa functie la amicalul pe care Muntenegru îl va disputa cu Belarus, la 21 martie. Muntenegru va juca, de asemenea, un amical împotriva Belgiei în 5 iunie, pe Stade Roi Baudouin.

Prosinecki a fost antrenor secund al Croatiei si selectioner al Azerbaidjanului si Bosniei. De-a lungul unei cariere stralucitoare ca jucator, el a evoluat la Steaua Rosie Belgrad, cu care a fost încoronat campion european la nivel de club în 1991, la Real Madrid, FC Barcelona si FC Sevilla.

Citește toată știrea

Robert Prosinecki este noul selecţioner al Muntenegrului
Publicitate