Publicitate

Fosta prima doamna a SUA Rosalynn Carter, sotia fostului presedinte Jimmy Carter, în vârsta de 96 de ani, a intrat în îngrijiri paliative la domiciliu, a anuntat vineri Centrul Carter într-un comunicat, potrivit Reuters.
În mai 2023, familia Carter anunta ca fosta prima doamna sufera de dementa, dar continua sa traiasca fericita în casa cuplului, din localitatea Plains, Georgia.

„Fosta prima doamna Rosalynn Carter a intrat în îngrijiri paliative la domiciliu. Ea si presedintele Carter îsi petrec timpul împreuna si cu familia lor”, se arata în comunicatul emis în numele nepotului lor, Jason Carter.

„Familia Carter continua sa ceara respectarea intimitatii si ramâne recunoscatoare pentru manifestarile de dragoste si sprijin”.

Sotii Carter sunt cuplul prezidential cu cel mai lung mariaj. Cei doi s-au casatorit în 1946, când el avea 21 de ani, iar ea 18. Jimmy Carter, în vârsta de 99 de ani, se afla în îngrijiri paliative dupa ce a decis în februarie sa refuze orice interventie medicala suplimentara.

Citește toată știrea

Rosalynn Carter, fostă primă doamnă a SUA, în vârstă de 96 de ani, este în îngrijiri paliative la domiciliu
Publicitate