Publicitate

Rumer Willis se destainuie despre relatia cu tatal sau, Bruce Willis, dupa ce acesta a fost diagnosticat cu dementa frontotemporala, scrie people.com. Luni, Rumer, în vârsta de 35 de ani, a împartasit o fotografie în social media cu ea si cu tatal ei actor, în vârsta de 68 de ani, de când era bebelus, alaturi de legenda: „Chiar îmi lipseste tatal meu astazi.”
În fotografie, un Bruce fara tricou poate fi vazut zâmbind în timp ce o tine în brate pe Rumer, care poarta o rochie alba si o bentita. Sora actritei, Tallulah Willis, cel mai mic copil al lui Bruce si al fostei sotii Demi Moore, a împartasit, de asemenea, postarea pe Instagram Story.

Cu câteva zile mai devreme, Tallulah, în vârsta de 29 de ani, a împartasit propria postare despre tatal ei pe Instagram si a spus cât de „mândra” este de a fi fiica lui. În prima fotografie, actrita statea lânga tatal ei într-un fotoliu, în timp ce acesta o tinea în brate, iar ea îl tinea de mâna. Aceasta a fost urmata de o imagine cu permisul de conducere al lui Tallulah, care arata numele ei complet, împreuna cu o fotografie zâmbitoare cu Bruce, care parea sa fie pe scena în fotografie.

Imaginea finala îi arata pe cei doi tata si fiica plimbându-se împreuna într-o locatie însorita, în timp ce Tallulah purta un hanorac gri deschis pe care scria „DIE HARD”, fara îndoiala o aluzie la filmul de actiune de succes al tatalui ei din 1988 cu acelasi nume. „La naiba, fotografiile astea m-au terminat în seara asta. Esti toata inima mea si sunt atât de mândra sa fiu Tallulah Belle Bruce Willis a ta. #babybruce #TBBW”, a scris ea.

 

 

Citește toată știrea

Rumer Willis, despre tatăl ei Bruce Willis, care suferă de demenţă: Îmi lipseşte
Publicitate