Publicitate

Rusia nu poate coexista cu actualul „regim” ucrainean si Moscova se va opune NATO atât timp cât va avea nevoie pentru a-si atinge obiectivele, a declarat marti un diplomat cu rang înalt din cadrul Ministerului rus de Externe, relateaza Reuters.
„Actualul regim este absolut toxic, nu vedem nicio optiune de coexistenta cu el în acest moment”, a declarat ambasadorul Rodion Mirosnik.

Oficialul cu rang înalt din cadrul MAE rus a acuzat ca Ucraina a comis crime împotriva civililor, iar NATO ca a furnizat arme interzise Kievului, dar a preconizat ca Occidentul îsi va pierde în cele din urma interesul pentru Ucraina.

El a spus, potrivit agentiei TASS, ca fortele armate ale Ucrainei au organizat în ultimele saptamâni o „vânatoare” în masa cu ajutorul dronelor de atac asupra civililor rusi si a transportului civil. Potrivit diplomatului, datele din ultimele luni confirma faptul ca formatiunile armate ucrainene si mercenarii straini efectueaza lovituri tintite asupra institutiilor sociale de pe teritoriul rus, alegând momentele în care sunt cei mai multi civilii acolo. „Pentru asta, folosesc arme cu raza lunga de actiune si de înalta precizie furnizate de tarile occidentale”, a precizat el.

„Putem rezista NATO atât cât este nevoie pentru a ne îndeplini sarcinile pe care presedintele le-a formulat”, a punctat Mirosnik.

 

Citește toată știrea

Ruşii îşi fac singuri curaj: Putem rezista NATO atât cât este nevoie”
Publicitate